Tuesday, June 29, 2010

"pinkish" colour

hoyeah3!!
memang betol la ape yg saye dengar semalam tu
memang nak cat rumah

ma tanye nk pilih kaler ape?
hrmm, memandangkan rumah ni adalah "half wood and half rock(batu) keh3..
x banyak kaler yg "in" or matching

fuhh, susah gak
x nk jadi cam dulu kaler hijau, cm x swai la..hee
nk pilih kaler kuning + koko = cam same ngan rumah owang sebelah

haish..susah2, lebih susah dr jawab exam
kalau salah pilih kaler, hrmm terpakse tunggu cat ni buruk or terkopak la baru bley tukar yg lain
maw makan masa tige empat tahon jugak ni

last2, we decided to choose pale pink + brown @ pink pucat + koko
hehe, nti pic akan d snap sebelum dan selepas di cat and will be uploaded for next entry
thankz!


Monday, June 28, 2010

saya amat bosan

hari-hari yg dilalui amatlah membosankan
25 jam sehari, 8 hari seminggu kejenye asyik on9 on9 & on9!!
tapi dah duwe tiga hari umah nampak bersih dan kemas je..hee..
cmne bley kemas? hrmm, saye la tu..hee (malu2 kucim)..
semalam ade dengar ma cakap nak cat rumah
dalam minggu ni jer tetiba ramai plak kawan2 datang jenguk abah yg baru kuar spital
myb sebab tu la ma tergerak hati nk cat umah
nanti anak2 malu bile kawan2 datang
dalam hati ni bagus gak tapi bukan sebab malu
dah tiba masanye nk tukar warne umah
cat dah terkopak2, warne makin kusam
maklumlah rumah kayu kan
sekali hujan turun basuh sekali ngan cat2 umah..huhu
dalam kepala ni dah terbayang warne2 yg nk dipilih nanti
hmmm, myb warne pelangi..haha..nice one..
ok..we'll c later

1st 'Comeback' Post on 2017

Assalamualaikum.. This will be the very 1st post on 2017. Konon-konon post comeback dari aku la. Harap-harap aku dapat istiqomah dan buka...