Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2010

"pinkish" colour

hoyeah3!! memang betol la ape yg saye dengar semalam tu memang nak cat rumah
ma tanye nk pilih kaler ape? hrmm, memandangkan rumah ni adalah "half wood and half rock(batu) keh3.. x banyak kaler yg "in" or matching
fuhh, susah gak x nk jadi cam dulu kaler hijau, cm x swai la..hee nk pilih kaler kuning + koko = cam same ngan rumah owang sebelah
haish..susah2, lebih susah dr jawab exam kalau salah pilih kaler, hrmm terpakse tunggu cat ni buruk or terkopak la baru bley tukar yg lain maw makan masa tige empat tahon jugak ni
last2, we decided to choose pale pink + brown @ pink pucat + koko hehe, nti pic akan d snap sebelum dan selepas di cat and will be uploaded for next entry thankz!

saya amat bosan

hari-hari yg dilalui amatlah membosankan 25 jam sehari, 8 hari seminggu kejenye asyik on9 on9 & on9!! tapi dah duwe tiga hari umah nampak bersih dan kemas je..hee.. cmne bley kemas? hrmm, saye la tu..hee (malu2 kucim).. semalam ade dengar ma cakap nak cat rumah dalam minggu ni jer tetiba ramai plak kawan2 datang jenguk abah yg baru kuar spital myb sebab tu la ma tergerak hati nk cat umah nanti anak2 malu bile kawan2 datang dalam hati ni bagus gak tapi bukan sebab malu dah tiba masanye nk tukar warne umah cat dah terkopak2, warne makin kusam maklumlah rumah kayu kan sekali hujan turun basuh sekali ngan cat2 umah..huhu dalam kepala ni dah terbayang warne2 yg nk dipilih nanti hmmm, myb warne pelangi..haha..nice one.. ok..we'll c later