Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2017

1st 'Comeback' Post on 2017

Assalamualaikum..

This will be the very 1st post on 2017. Konon-konon post comeback dari aku la. Harap-harap aku dapat istiqomah dan bukan hangat-hangat tahik ayam.

Seriously, skill mengarang aku dah tumpul. Bila baca balik post2 yang lama, memang aku tak sangka yang aku punyai masa untuk taip post yang panjang berjela dulu. Haaa ni pun dah menunjukkan masa orang bujang dengan masa orang yang dah kahwin ni tak sama.

Betul la orang kata dah kawen ni nak dapatkan "me-time" pun susah. Pagi sibuk dengan kerja kat office, petang balik rumah memasak, malam pulak masa untuk family suami & anak2. Kadang tu aku yang terbungkang tidur dulu sebelum diorang hahaha.

Now, aku rasa macam nak start berblog macam dulu-dulu. Mesti korang tertanya-tanya kenapa ye tiba-tiba nak buat comeback? *macam la ada orang baca post kau ni, bajet blogger terkenal pulak kiki*

Aku rasa dengan berblog ni la akan jadi tempat aku release tension, tempat untuk aku meluangkan masa alaa orang cakap "me-time&q…