Sunday, May 4, 2014

Mencari Geng Menjahit



Beginner area Puchong!


Assalamualaikum.


Hai semua.. Siapa yang kat sini berminat menjahit? Tak kisahlah menjahit baju ke princess dress ke, felted bag, patch pillow case ke apa-apa je lah kan. Well, aku ni dah start sikit-sikit menjahit cuma sekarang dah slow entah kenapa. Macam tak semangat je.


So entry kali ni sebenarnya aku nak mencari kawan/ geng yang suka menjahit. Nak berkongsi teknik menjahit dengan betul. Aku ni memang tak expert lagi bab nak jahit lubang tengkuk/ leher dan jugak nak cantumkan getah pinggang. Memang failed! So bila kita dah siap jahit cantum bahagian badan dan tangan haaaa tiba bab nak buat lubang leher memang semangat terus down. Berminggu-minggu aku hold malas nak buat.


Aku pikir kalau kita ada geng yang suka menjahit mesti seronok kan? So, siapa yang nak kawan ngan kita? sama-sama belajar? takde mesin jahit takpe, aku ada! Jum la.

6 comments:

^GaDIsHuJaN^ said...

Salam..hai kak yanie..hri ni jelajah cari kdai jahit punya psl,ttbe2 ter jodoh dgn blog akak..akak pndai jahit jubah x?yg paling simple punya..akak xnk amik tmpahan ke?*eyesblinking=)

^GaDIsHuJaN^ said...

Klo amik akak emel kt sy ek
niealee@gmail.com

Anonymous said...

uitt yani!! i la yg minat jahit.. lame dh i tunggu ni. hahahaha



fatinsatar said...

uitt yani!! i la yg minat jahit.. lame dh i tunggu ni. hahahaha



fatinsatar said...

uitt yani!! i la yg minat jahit.. lame dh i tunggu ni. hahahaha



Geng Jahit said...

Assalamualaikum.. dah jumpa Geng Jahit kat fb?