Friday, September 17, 2010

Hari Esok Bermula Hari Ini, sila cepat dapatkan barangan panas sempena promosi terhebat hanya di Avon!

Experience the Power of AVON. Rasai kehebatan kuasa AVON.
 
PANAS!! anda masih berpeluang untuk dapatkan barangan avon pada harga yang sangat mengkagumkan (up to 65% OFF) sehingga 30 September ini. Cepat-cepat, panaskan enjin kereta, tahan bas, teksi, naek basikal dan pegi ke kedai-kedai AVON berdekatan anda. ada bakat tak jadi wakil AVON? ceh, lagaknye macam dah 5 tahun jadi wakil AVON tapi sebenarnya tak sampai sehari pun lagi jadi ahli heee..
 
tapi ini serius!! tak maen-maen. beli barangan AVON dengan hanya bernilai RM25, anda akan 'di offer' tuk jadi ahli secara percuma (sempena raya aidilfitri). tak percaya lagi? apa mahu cakap lagi. apa kelebihan ada no ahli? bayangkan anda nak beli perfume sweet honesty harga asal rm29, tapi dengan harga ahli boleh dapat pada harga serendah rm19. oh gile hebat!

semalam saya dah beli perfume women of earth pada harga rm 5.90 tapi yang 9 ml je. oh malu nya saya beli botol kicik heee tapi sangat berbaloi sebab harga asal nya rm18!

apa mahu ditunggu lagi!! cepat la ke kedai AVON sekarang sebelum promosi tamat. selamat berbelanja~~~

9 comments:

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

ada bakat jadi promoter avon....

mar yanie said...

mekaseyh..hahaha..yen takde nak beli pape ke tuk gepren..cepat2..ngah promosi ni..

::sherry:: said...

eh eh eh betol ke beli barangan rm25 dapat jadi ahli percuma ? wah menarik ! okay, petang ney jugak nek vespa pi beli !! =DD

btw, thanx for the info !

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

yanie: xda awek la... so x leh beli la... hihik

mar yanie said...

sherry: yup..betol..sempena aidilfitri kot..cepat2 sebelum terlambat!

Yen: ala..dah kerja, ade gaji besar, x kan xley cari awek lagi..hahaha..jangan lupa beli bunga n teddy bear untuk konvo..im waiting!!

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

kje mmg la ada.. tp gji cukup mkn je la...
bunga tepi jalan ek yen bg... teddy bear lak....
nt nk crik beruang dlm hutan.. hua3

mar yanie said...

yen!! takde class la beruang ape nak cari kt hutan..huh!! taik idung masin betol..wekk!

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

ye ker masin... cbe try rsa... klu x silap, manis kot...

per klas gb kat yanie... bek bg kt org len... huhu3...

mar yanie said...

dasar kedekut!! haha