Thursday, March 21, 2013

Tersenyum bahagia saat diperkenalkan dengan dia



Kahkahkahkahkah!


Dupdapdupdap kasi pecah jantung orang baca tajuk.



Currently I'm using cosmoderm setelah diperkenalkan oleh seseorang yang dulu nya kulit agak kurang ceria tapi skang dah berkulit "licin" membuatkan aku rasa teruja untuk cuba try test.



Awal-awal perkenalan dulu, mungkin kami kurang serasi. Sampai satu tahap, aku rasa nak ignore je, tak nak guna lagi. Tapi tahan punya tahan Alhamdulillah rasa cam sesuai la pulok. Now, aku dah guna produk ni untuk round yang ke-2. Terbaikkkk!! Ekceli, bukan senang aku nak stay ngan sesuatu produk. Bagi aku, kalau tube pertama tak mampu bagi apa-apa effect memang aku akan reject terus! Pergi memang takkan kembali lagi ke pangkuan aku.



Apa yang meyakinkan aku untuk consume produk cosmoderm ni? Jangan cakap sebab aku teruja tengok muka "kawan aku yg berkulit tak berapa licin" tadi tuh, bukan bukan! Apa yang menarik, contents produk ni totally natural tawu! Katanya takde sangat chemicals, wahhh gitteww. Yela, biasa kita dengar chemicals ni tak berapa elok sangat untuk kulit muka kan. Menghakis la itu la ini la. Lagipun kulit muka kita sehalus dan selembut kulit bayi....awwwwww..






So, pada yang rasa-rasa dah teruja tapi tak yakin dengan produk ni sila lah like page Facebook rasmi Cosmoderm dan baca lah testimoni pengguna Cosmoderm sampai montahh. Rata-rata komen/testimoni sangat positif.





Yang menarik; tak kira lelaki ke perempuan ke semua boleh consume produk ni...awwww..apa lagi? Sila lah introduce laju-laju kat chenta hati!!


But wait! Sebelum aku jumpa ngan Cosmoderm ni, aku telah dipujuk rayu oleh seseorang untuk guna 1 produk ni. Bukan calang-calang produk ni tawu. Sekali aku beli sedozen terus. Hasil nya; tadaaaaa.....habis je 1 ketul sabun, terus aku stop! Kering dan menggelupas. Aku tak kata produk ni tak bagus cuma mungkin depends pada jenis kulit muka jugak la kot. Agaknya kulit muka aku ni memang demand, nak yang mahal-mahal ajeww *sigh* ekekekekeke.. Tuh, ada lagi beberapa ketul pencuci muka tersadai kat tepi katil...



Sabun susu beras... 

Tapi sayang, baru je nak masuk sabun ke-2, aku terpaksa say goodbye puhlishh don't come back to me.... 



Selamat terpengaruh!

5 comments:

aienzunnur said...

Die mmg jual online je ke.xd dkt farmasi ke.ap ke.

mar yanie said...

ada jual tp outlet terpilih jah..guardian alamanda..ada 1 lg outlet kt kajang betul2 khas tuk produk cosmoderm..tp x besar mana pun.

YAT said...

patutla makin gebusss. ini rahsianya!!

mar yanie said...

halaaaa...ouchh,jgn tiru taw!! aku x nak org lain muka gebuss cam aku ni.. :P

aienzunnur said...

Guardian alamanda ye..ok..sokmo gok g almnda..tenkiu