Friday, April 4, 2014

Stream Rose Beauty Products Review



Uolsss, jum sharing is caring. 


Assalamualaikum. Heyyy si cantik jelita semua...


For those yang memang follow blog ni dari awal, mai sini nak bagitau yang misi pencarian aku untuk cari produk kecantikan terbaik belum pernah berhenti lagi. Nampaknya seolah-olah takkan jumpa titik noktah gamaknya hahaha.


Okay, perhatian perhatian! Aku sekarang tengah consume produk kecantikan keluaran Stream Rose Beauty Care. Produk ni diilhamkan dan diformulakan oleh seorang doktor pakar. Bila dengar 'doktor pakar' fuhh rasa tak ragu-ragu sikit pun nak try. Terus sambar.






Stream Rose ada banyak produk tapi so far aku cuma consume 4 benda ni je:





1. Collagen Gold    - untuk kulit tampak tegang putih gebu mulus awwww malas lah nak cakap banyak. Try la sendiri. Pattern: Serbuk. Taste: Berries flavour.


2. Fybermix    - ubat berakkkk. Siapa ada problem nak bernyahtinja boleh amik supplement ni. Aku pun dah start berak hari-hari. At least 2 hari sekali berak tu dah tahap wajib dah sekarang. kalau tak tunggu seminggu baru terkincit-kincit ke tandas. Pattern: Serbuk. Taste: Orange.





3. Capsul 4 Women   - ehem ehem untuk dalaman sesuai untuk orang yang nak kahwin. Aku amik ni bukan sebab nak kahwin tapi harap-harap dapat jumpa jodoh cepat hehehe. Yang ini lebih kepada membuang toksin dalam badan. Bila dalaman bersih maka jerawat akan rasa malu nak muncul lagi. Pattern: capsul macam ubat. Taste: Herba Cina macam nak muntah telan.





4. Beaute Glow   - untuk kulit berseri-seri bercahaya bak mentari pagi di ufuk jingga. *Melampau*. Pattern: macam coklat susu zaman kecik-kecik dulu. Taste: blackcurrant. 


Hasil???


Tunggu lah. Baru 2 minggu aku amik benda alah ni hewhewhew.. Uolssss yang dah consume produk ni meh la sharing is caring. Tell me your result supaya pasni aku tak ragu-ragu untuk continue sampai dapat muka macam Hanez Suraya. Ehhhh???#@%^&







2 comments:

Anonymous said...

Lepas consume beautyglow, ada apa2 effect tak?

mar yanie said...

Hi anonymous..

Lain org lain effect dia. masa consume beautyglow ni berak teratur sikit. sehari sekali berak #oppss.. plg lama pun 2 hari sekali. kalau dulu seminggu br rasa nk melabur.

org kata klu berak hari2 kan bagus buang toksin dlm badan nti muka pun okay la.

tp ada yg staff kedai tu jugak dulu muka dia agak teruk jerawat pastu dia amik produk ni mmg muka dia dh bersih. sy ni regular customer kedai tu, so mmg nmpak ketara perubahan tu.

tp x blh nk cakap jgk la, lain org lain effect. :)