Thursday, November 25, 2010

Two Is Better Than One

holla!! Jum enjoy-enjoy jap..nak jawab tag dari yatt..thanx so much kerana setia mengetag daku ni..:D


Syarat: bukak media player > lagu yang tengah 'play' is answer for no 1 > next song for answer no 2 > dan seterusnya > last skali tag member-member
P/S:senang jer kalau tak nak terikat sangat shuffle kan aje playlist tu okay 


1. If someone says 'This is okay?' you say...
Gemuruh- Faizal Tahir
waaa, kantoi minat superman!

2. How would you describe yourself?
Yang Terbaik- Marsha
waaa, amat betol!

3. What do you like in a girl/guy?
Party in the USA- Miley Cyrus
kena pegi USA dulu ni..

4. How do you feel today?
Berhenti Berharap-Shiela on 7
OMG,totally wrong!

5. What is you life's purpose?
I'm Alive- Celion Dion
ceywah!! untuk hidup ler..

6. What's your motto?
21 Guns-Green Day
keh3..angkat senapang nak pegi mana ni wei.

7. what do your friends think of you?
What Goes Around-Justin Timberlake
tetibe dapat lagu ni..

8. What do you think of your parents?
Papparazi-Lady Gaga
hahaha sesuai sangat kot..

9.What do you think very often?
Yesterday Once More-The Carpenter
eh, this is my fevret song!

10. What is 2+2?
Down-Jay Sean
mak ai..rasa down sebab tak dapat kira..

11. What do you think of your best friend?
Cinta Antara Kita-Duta ft Baizura Kahar
mana boleh camni

12. What do you think of the person you like? 
Where is the Love-Black Eye Peas
phewitt

13. What is your life story?
Cinta ini-Siti Nurhaliza
penuh dengan cinta

14. What do you want to be when you grow up?
Realiti Dewi-Alyah
tapi tak jadi cam alyah ala lady gagap..:D

15. What do you think of when you see the person you like?
Cinta Terakhir-Aiman
wahaha hope so..

16. What will you dance to at your wedding?
The Climb-Miley Cyrus
uh, 2x si miley masuk dalam top playlist. saya tak nak menari nak memanjat jer nanti..:)

17. What will they play at your funeral?
Jai Ho-Pussy Cat Doll
Gile ah!! haha

18. What is your biggest fear?
Bengang-Akim
yekot,bengang membengang..

19. What is your biggest secret?
Big Girls Dont Cry-Fergie
hee,yer..besar-besar pun still meraung.

20. What will you post this as?
Two Is Better Than One-Taylor Swift
wah congrates to taylor swift sebab terpilih tuk jadi pemenang..:D

fuhh,finally siap jugak asaimen yang yatt bagi. So, sekarang ni saya pulak nak pick beberapa orang yang bertuah/malang keh3..


jeng jeng jeng~ mimi, Afiffah, mescya, acan... okay sila-sila luangkan masa buat assignment ni ye..:D

2 comments:

YAT said...

What do you think of your parents?
Papparazi-Lady Gaga

dorg ske bc gosip gak ke? hehe

mar yanie said...

maksud papparazi kat sini dorang suke amik taw pasal aku..hahaha..