Saturday, December 11, 2010

Penat

Hello..rasa cam lama giler tak update padahal baru je 3 hari kerja. Tapi serius rasa cam dah setahun kerja, amat penat!! kerjanya berdiri, susun-susun barang sambil curik-curik duduk, kira duit berjuta-juta, bukak kedai tutup kedai. 1st day kerja - dua jam pertama rasa cam ahh beshnye kalau belajar,takyah diri,duduk atas kerusi jer cekgu soal cepat-cepat sembunyikan muka kiut di belakang kawan-kawan yang besar. Lepas tu dah abes belajar terus keluar serbu cafe carik makanan tak yah nak tutup pintu kelas ke ape. ahh,miss dat moment huhuhu. 




Tapi, Kerja ape yang penat sangat tu?? Jap, ada ke mana-mana kerja yang tak penat?? okay, lu pikir la sendiri eh tak nak minat nabil lagi la!! next time saya bagitahu la kerja ape tu. sesiapa yang rasa ada kepakaran menujum kerja apa boleh cuba teka dan tinggalkan jawapan di ruangan komen. Hadiah:misteri! hehehe


kerja nye ada kaitan dengan pharmacy :D


choww



11 comments:

iszieylyanziy said...

hehe,,mase belajar best kn dari kerje,,pdhal xkeje lagi ni,,hehe,,,

The Dark Justice said...

sama la kita..ak pon penat gak...buat accounting lg ssh..adess..lari dr bidang bilogy

AiDa AzRyN said...

keje bahagian ubat lagu.. XP

Cik Anis said...

yani,keje kt guardian ke?hoho...

- Ma StOrY - said...

bukan guardian lar...
kerja kat hospital kerajaaan...
wakakaka...

YAT said...

keje kat watson? yeeaaa.. dpt adiah x?hehe

ckgu mara ko g intrvw x?

mekdonel said...

One of the truly best blog..

www.fdausamad.blogspot.com

Baca 3-4 entry lepas tu mesti jadi ketagih!

i m not kidding..blog brader ni memang awesome!

Nurul Ain said...

dah kerje ye??katmane??hee!!~

nway,selamat bekerja..

deAnza-wAnda said...

da nme pon blaja kn anyway slamat berkenalan

mar yanie said...

heeeee..thanxx pd sape2 yg teka!!
kak anis memang heybat!!! :P
kwn2 semua, saya keje kt guardian..

dark justice: ha'ah..betol2..dh la benak ckit counting2 ni..

ain: tq tp rs nk blaja lg..sob3..

ma stoory: belum dapat lg le keje hospital..klu dapat trus nk keje jadi dokter..hahaha

yatt: hampir tepat la tu kih3..

deanza: tq..samat kenal..

isze: betol..tp bkan time blaja yg best, time bersama kawan2 yg best heee

aida: guardian..:P

♥e'in♥ said...

ehehehe.. bwk an b'saba ye..