Wednesday, January 5, 2011

Dewasa



Dah 5 hari masuk tahun 2011 saya baru sedar yang saya tak sedar bila orang tanya umur awak berapa saya jawab 22 tahun padahal yang selayaknya 23 tahun. Sungguh tak malu.


Kalau dulu kicik-kicik masuk tahun baru terus tukar dari 7 tahun kepada 8 tahun walaupun D.O.B lambat lagi. Eh, ingat lagi tak apa tu D.O.B? *date of birth~terasa sangat old skul ngee~*


Lately, saya asyik teringat zaman-zaman muda remaja yang full of enjoys tak perlu pikir banyak-banyak. Pikir belajar belajar belajar je. Ceywah, belajar je? Yer, takde nak pikir pasal dwit. Tapi sekang tiba-tiba datang ke dalam kepala minda benak pikiran ini sepantas kilat zaaaaaappppp OMG my RM30k hutang PTPTN hahahahaha. Bila nak bayar?????




That pic-one of my precious memory masa jadi cekgu ganti dulu tapi nak cakap jadi budak-budak kat belakang tu lagi best!! Tak macam cekgu baju besar kaler hijau tu, dah la kena lari sana sini nak handle students last sekali im lost di kalangan mereka dek oleh kebesaran tubuh badan mereka heeee perasan kurus!! :D


p/s: hargai setiap detik yang dilalui dan jangan lupa rakam dengan kamera sony,coolpix bukan kamera handphone untuk imej yang lebih jelas :D

2 comments:

Riha NCL said...

skrg mar keja kat mana dah?

mar yanie said...

keje guardian je dulu carik pengalaman.:)