Wednesday, January 12, 2011

Kadang-kadang mengarut itu relevan.



Kadang kadang kita akan rasa sesuatu benda tu mengarut tapi bila betol-betol jadi baru la mula nak 'eh,betol la orang dulu-dulu cakap tu'. Bagus jugak ada pantang larang ni, semua orang akan patuh.


Mr Google: Pisang kembar
Well, korang nampak tak pisang kembar tu? Orang cakap makan benda-benda berkembar ni berkemungkinan akan dapat anak kembar. Betol ke? Bunyi cam mengarut je tapi bila betol-betol terjadi baru la nak percaya semua ni. Start esok nak cuba cari makanan yang berkembar la *double cheese burger*.


Lagi orang cakap kalau dah jamah makanan jangan nak beralih-alih tempat lagi. Kena makan kat situ jugak walau kawan-kawan panggil ke apa ke takut kawen ramai. Tapi sekarang ni orang dah tak takut kawen ramai, lagi suka ada la :D.. Then, kalau makan pinggan bertindih nanti dapat isteri dua. Haish, makin ramai la lelaki akan konon-konon buat tak sedar ambil pinggan bertindih keh keh keh.

3 comments:

Dayana Nasir said...

eh eh yang pinggan bertindih tu kalau perempuan yang buat tak jadi apa ke? haha -__-"

LehaMY said...

hehehe . paling takut bila dgr pasal suka pindah2 makan tu . HAHAHAHA . tapi paling best sekali bila jangan menyanyi kat dapur . Nanti dapat suami tua . hehehe :D

mar yanie said...

dayana..harap2 jgn jd betol hahaha


leha..padahal jgn nyanyi kt dapur nti ikan hangit..hahaha