Thursday, September 8, 2011

Saya seorang yang.....



suka online 25 jam sehari.

bila online, buka facebook stalk sana stalk sini sampai berjam-jam tak sedar.

type web gosip cerah bijik mata katam semua gosip sampai page terakhir.

buka belog post macam-macam, apa yang suka apa yang tak, nak bagitaw satu dunia apa yang berlaku setiap minit dalam hidup ni, acting macam berjuta-juta lemon yang baca belog ni. Apahal nak emo-emo ni? *Sebenarnya marah ngan diri sendiri*

Tapi bila time bukak page jobstreet, jobless, info kerja kosong, jenjobs, serious tak sampai 5 minit tutup balik.

Acting macam dah insaf dan bertaubat bukan? Tapi still macam ni jugak! Duk depan belog 2 jam nak post benda ni. *Sigh*. Cari kerja? Belum lagi. tsk tsk.



4 comments:

Silpar jepon said...

tak pe bukak kedai kat depan rumah je.jual burger pun jadi :)

mar yanie said...

jual beger? yang tukang makan nye diri sendirik gak..mane nak untung? haha

YAT said...

beb, amacam keje? ok?

mar yanie said...

skang ni okey ckit..dh pndai melawan n bertahan..x de la asyik kena buli jer..tp dalam proses nk cari keje lain gak..takde life keje camni..