Saturday, December 29, 2012

2013 punya pasal...



Sumpah aku sangat bizi, ehh sangat malas!!


Tinggal berapa detik lagi menjelang tahun 2013. Semakin dekat nak masuk tahun baru, semakin membuak-buak perasaan malas. Malas yang macam mana tu?


Malas nak pergi kerja, malas nak masak, malas nak berblog, malas nak bertwitter (hekk elehhh). Ni 2013 punya pasal lah. Sebab kepala hotak ni dah set "Okay, tahun 2013 ni baru buat betul-betul, buat bersungguh-sungguh. Tahun untuk aku berubah!!!". Jadi sebelum masuk tahun baru, kita kena enjoy dengan perasaan/sikap lama.


Every weekend keluar joli-joli ngan kengkawan sebab masuk tahun baru ni dah taknak dah jadi remaja sangat. Buat abis duit dan masa jew. Sekarang ni makan nasik pun beli kat kedai, masuk tahun baru kita start memasak setiap hari.


Ayat aku untuk diri sendiri

"Kita tengok sampai tahap mana kau akan bertahan Mariani?? Nak berubah konon dari tahun-tahun sudah lagi gebang ptuihhhh"


*Sigh*

2 comments:

YAT said...

kahkahkahkah! Good Luck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mar yanie said...

jgn gelakkan aku hokkay!! wait & see!!

*adei nak terberak baca ayat aku ni*