Thursday, August 11, 2011

Berkampung dalam office.



Puasa yang ke 6 hari tu saya & eyda berbuka kat dalam office aka STOR. Kitorang happy sangat. Tapi bila tengok balik gambar ni tiba-tiba rasa kesian kat diri sendiri, Rasa sedih sebab takde ke tempat yang proper sikit nak berbuka. Tepi tong sampah, makan kat meja yang penuh dengan files dan kertas-kertas. Please, saya nak berbuka kat rumah dengan family T T.






Tapi makanan haruslah taknak kalah kan. Nasik ayam + KFC + air juicy gitu.





Serious macam 4 orang yang makan tapi percayalah hanya kami berdua je. Itu la yang dikatakan TAMAK!


Selamat berpuasa semua..=)

4 comments:

blog-tips-kurus said...

syukurlah dapat makan semewah itu..

mar yanie said...

hahaha..terlebih mewah sampai pegi suap kat tong sampah..T T

YAT said...

perghhh.. mmg byk gle weh! sure x abes kan?

mar yanie said...

taw xper..biasa la, puasa penat tapi nak makan lebih2, minum 2 3 teguk air pun dh rasa kenayang..T T