Wednesday, August 10, 2011

Produk terbaru untuk rambut gugur.

Hello..

Baru beli last week. Kesan dia boleh tengok dalam masa seminggu.


Syampoo Vatika Naturals


Nama cam tak menarik kan? Tapi yang ni seriously i berani janji betul-betul menjadi. Dalam masa seminggu je, tiap kali sikat rambut dah makin kurang rambut melekat lagi kat sikat tu. Rambut pun boleh tahan lembut jugak la selembut Sunsilk yogurt kaler pink gitu. Syampoo ni ada jual kat farmasi-farmasi je. Kalau kat farmasi pasaraya cam Tesco ke apa tak payah cari la. Takde. Even dekat watson, guardian pun susah nak cari.



Rm 11.25 jer.


Yang penting sign HALAL besar kemain lagi hehe.Sila terpengaruh okay. After all, say goodbye to rambut gugur. Wekkk!


Thank you!


15 comments:

Zahira said...

kuikuikui...zara pn ade prob ni gakk, tp bab nk mencari ni malass haha, beli kat ne?

Dayana Nasir said...

betul berkesan??

Zara said...

wow!!1ini bagus!!

mar yanie said...

zahira..kat farmasi tapi x sure farmasi mane 1 sebab kawan yang belikan. die yg recommend kan.

mar yanie said...

dayana..berkesan la jugak setakat ni. rambut dah kurang gugur..=)

mar yanie said...

zara.bile lagi? beli la hehe

armouris said...

lagi info tentang rambut gugur di SIHAT SELALU - Botak, Keguguran Rambut Masalah Keturunan

YAT said...

oh, hampir terpengaruh! nanti kau!

mar yanie said...

yat..aku tunggu testimoni dr kau! haha

Mohd Fadhil said...

kat farmasi mna ada jual sis

mar yanie said...

Fadhil...tak pasti kat mane sebab ni pun suh kawan belikan. Yang sure nye takde kat farmasi cam tesco, watson, guardian. Cuba tgk kat farmasi biase2 je

Mohd Fadhil said...

kat farmasi kat k.l kew kelantan...???

mar yanie said...

beli kat area kepong, kl.

Mohd Fadhil said...

ok tq kak Mar...

Fathiah Rosdi said...

kt kepong kat ane kak??
kite pon dok kepong..plizz btau..dh lme cri produk ssuai tuk rmbut ggur..