Tuesday, October 11, 2011

Sedar tak sedar (Bab 2)


Dah masuk bab 2?? okay sambung lagi...

Sedar tak sedar- tinggal 3 hari lagi...3 hari lagi.... my fwen, Wan Zuraidah  a.k.a Jujue akan kawen!! Kami sebagai kawan sangat excited untuk korang berdua. Dari first kenal lagi, kami memang suka sangat korang berdua. Matle yang super duper peramah, baik hati *first time jujur*. Harapan- semoga jodoh berkekalan dan bahagia sokmo.


Tahniah Jue sebab dapat jadi yang first kawen dalam geng kitorang *mode; sedih tak dapat jadi yang pertama* hahaha.


Angan-angan menjadi kenyataan.


To Jujue; jangan jadi matured2 sangat yer, muda lagi ehehe.


P/s: Dalam dok jealous segala bagai, ketahuilah jue yang kami TERsangat excited for your upcoming wedding ni. 






2 comments:

YAT said...

nak kawenn jugakkkkkkk!! :p

slmt pngantin baru jue.. ko bile plak?

mar yanie said...

aku tunggu ler gaji rm 5000 sebulan..selagi tak dpt keje gaji bnyak tu, jgn mimpi la nk kawen..hahahahaha