Sunday, October 16, 2011

Wedding Jue & Matle


Semua pic ni dicurik dari facebook Mai (our photographer of the day) sebab dia ada kamera mahal tehee..Nak harap kan diri sendiri entah bila dapat merasa pegang dslr. Kamera yang biasa pun tak mfampu beli lagi tsk tsk.. Mari menikmati pemandangan indah perkahwinan Wan Jue & Matle..:D


























Sekian dulu~



7 comments:

cik pulau said...

duk sebelah pengantin tu.
amek berkat ko ..hehehe

maryani said...

op kosh la..lebih drp amik berkat dh tu..haha

nurkaloi said...

wrne tema dye cntik
nicee

YAT said...

oh aku xsangke jue dah kawen.. tetbe plak kan.. hehehe

newey glowing nye muka ko. ape rahsia? :D

mar yanie said...

yatt..aku ni sensitip sikit bab2 muka..macam perli kasar je muka aku?? hahaha..ni sebab pakai camera dslr..filter sekali gus..lain kali beli la dslr,jgn snap pakai camera henpon je..hahaha

YAT said...

syes weh, glowing blushing2 gtu. cntik! ak amek gmbo gna dslr jiji xjadi pon! hehe

mar yanie said...

kalo camtu, aku terpaksa mengaku la memang kulit muka aku naturally mulus, gebu dan licin..hakhakhakhakhakhak