Sunday, July 22, 2012

Sila lah jawab!


Assalamualaikum... Salam Ramadhan Al-mubarak.


Amboihh, tajuk macam cerita gosip kat Bi-Pop tu kan? Okay, iols malas nak bercerita panjang-panjang, terus nak tunjuk gambar ini..kalau korang bijak bistari, cuba la teka apakah nama kuih dan biskut ini!



Gambar A

Rasanya yang ini mungkin ada yang boleh teka nama kuih tersebut. tapi kalau yang gambar di bawah ini pulak???


Gambar B

Tak dapat teka? okay bagi lagi gambar lain. Mungkin dapat membantu sedikit sebanyak.


Gambar B yang tak hangit.

Kalau Chef Hanieliza tengok, agak-agak dia terus pencen tak? sebab aku cedok resepi beliau. Salah aku atau salah resepi??


Aku rasa sangat down dan berikrar aku takkan buat lagi biskut Marmar Carrie Junior!!!!





6 comments:

tamsilankendiri said...

kuih pertama aku xtau. tp yg ke 2 tu, biskut mama carey ke? apesal smpai mcm tu skali rupanya?hahaha, btw, gud effort la drpd aku kuih order je.

mar yanie said...

yg 1st tuh puding roti, sedaaaaappp..hihihi..senang pn senang..yg mama carrie junior ni sumpah xnak buat dah!! leceh dan x seronok..aku x suke buat biskut kot,nk buat kek je pasni.

tamsilankendiri said...

aku penah buat biskut ni ms skolah rendah. kira aku lg terror la kan?kih3..

YAT said...

hahahaahaha!!!! xselera aku nak mkn mama carey gtu. mesti gula ko xjadi. cair sgt. wat hiasan ats tu sng je..

YAT said...

puding roti tu resepi plishhh

mar yanie said...

beb..sentap maak uolss cakap x selera nengok mama carri junior tuh..sumpah xnak buat dah pasnih..T T