Thursday, March 31, 2011

Ausie Mood.



Australia, hebat bukan bunyik nye? Wondering when i will be there. Oh, stop dreaming!! Sepanjang 3 tahun berhempas pulas belajar kat Johor dulu haram Singapore depan mata pun tak pernah sampai lagi. Tapi masih lagi boleh berbangga sebab pernah sampai Sabah. I rasa macam pegi Vietnam or Filipina. Sawah padi pembangunan semua belum cukup maju. Eh jap! honestly saya tak pernah pun lagi pegi Vietnam or Filipina. Just my imaginasi..:D

I penah dengar sydney,melbourne and the rest memang tak pernah dengar.


Kenapa tiba-tiba nak cakap pasal Australia? Cakap kena la ikut mood kan. Pagi tadi my kawan dah naik flight pegi Australia. Yess, NOT ME!! hahaha. Tapi i terasa sangat dekat dengan Ausie sebab my kawan tadi keep telling me about the Ausie since last month. Dan sebagai pendengar yang setia, I tadahkan telinga saja sambil menyembunyikan perasaan jelesh dalam hati.

Used to be a place where i played 'masak-masak' during my childhood. Hebat imaginasiku..:D


Dari hal mata wang kepada keadaan cuaca dan semua semua i dapat tahu. Menurutnya lagi sekarang ni musim luruh kat Ausie. I dont know whether its true or not. Saya percaya je sebab jadah apa nya nak cek sendiri kan? Bukan saya yang nak pergi. Just wait for the pics!!

How to read this??


So, he will be away for a week. Lama tuuuu. I dont have anyone to text to dalam seminggu ni T T. Oh, i should be grateful, boleh jimat kredit telepon bukan..:D... Before he left Malaysia (ceywah, macam pegi jauh), he asked me 'nak apa?'.. Then me as usual pretend huh?? nak apa APA?? owh, okay. just bring me keychain. huh, keychain?? NO!! Daging kangaroo!! i'm hoping that he heard daging kangaroo instead of keychain T T.

sungguh chumil!


Okay, thank u for reading.    

6 comments:

akusekepingsekut said...

he tu gewe ko.hahhaah.aku nk daging kangaroo 2 kg gak

mar yanie said...

hulur pitih la..L:D

Zahira said...

Bestnya Australia! X penah g (T_T) tapi nak g :)

mar yanie said...

tak mungkin dpt pegi..T T

YAT said...

'he' tu kawan ko ke? hahahaha

mar yanie said...

yat..sj je ko ni wat2 tnye..nyah..:D hahaha