Monday, April 11, 2011

Nak habaq mai kami pi kedah.



Quick update sebelum tido.


Yay, I mish my belog so much. Lately, terasa rajin nak update belog sebab sebab sebab ini semua sebab takde kerja! Macam ni la life seorang penganggur kerja dia mengalahkan semua orang..on9 25 jam sehari.


Actually, I still in mood teruja lepas balik dari Kedah. Dah lama kot tak pergi sana. It almost 5 years. Time tu belajar kat Kolej Mara Kulim. Tapi macam biasa, memang satu keajaiban kalau saya akan ingat selok belok jalan kat sana. Haram satu benda tak ingat.


I takde la hebat sangat Geografi tapi bab-bab lukis peta ni memang lawa la sebab tekap guna kertas minyak. :P


Tolak ke tepi dulu bab jalan-jalan ni. I had an important mission. Ingat saja-saja ker nak pegi jalan-jalan kat sana. Kalau takde hal-hal penting memang takdenye nak berholiday ke apa ke. I went to Kedah erm no! actually Jitra or to be more precise Kubang Pasu to attend an interview.


Tapi taknak cerita lagi la pasal interview tu. Tunggu next post (again! bajet orang nak baca belog ni) 




Goodnyte guys. Have a sweet dream. :D



2 comments:

cik pulau said...

ohh.. kulim..
teringat kenangan itu..
ke bukit mertajam..
ke kfc kulim.. hahaha..
lawak je ingat balik..^^,

alya said...

alhamdulillah,da dpt ek g intvw..gud luck yanie...all da best.