Tuesday, April 19, 2011

Rambang mata


Seriously i'm telling u, when we are surrounded with 'ohsome' things automatically we have no idea which one we should choose. At the end, yang hodoh/buruk jugak yang dibelinya. T T


some people used word 'mabuk warna' to express the feeling where u cant choose the one that u really like.

So many choices.....plus colourful....plus with very up-to-date style



why oh why? i just dont understand kalau yang display kat patung semua nampak gorgeous tapi bila balik tilik depan cermin huh buruk.


Lastly, just wanna say that this is for Hari Raya hahaha..Biasa la perempuan-perempuan sentiasa cepat bab-bab macam ni..Dah lumrah..:D


*ppppsssstttt, puasa ganti camne??

12 comments:

Munirah said...

everytime pergi jln TAR pun selalu ade penyakit ni. haha :p

mar yanie said...

kan? kan? kan? kalau boleh semua nak beli..last2 beli yang x lawa..T T

cik nur said...

kalo terbeli yang tak lawa kena la cari tudung yang menyerlah ckit dari segi kaler tak der la nampak tengelam sangat kan hehehe

mar yanie said...

wah nur..pakar fesyen nmpak gaya ni..:D

tp betol!

yana halim said...

tengok kain kat kedai kain mmg jd terapi minda.....best wooo..pastuh pening kepala nak pilih mana satu. hehe

mar yanie said...

yana..yelatu.pastu last2 time kuar dari kedai tu baru terasa x lawa la kain yg dibeli tu..T T

YAT said...

jap beb.. kat mane syorga donia nih?! ak rs mcm2 hormon merembes kuar tgk gmbo ko. keh3

mar yanie said...

kat area pasir mas ni..mmg glemer tmpat die..:D

YAT said...

jauh no! bdarah mata tgk tau. bdn pon gigil2. keh3. cntik2 ak tgk scr rambang. ceit!

mar yanie said...

mmg rambang mata weh..last2 bile dah bayar siap kuar pintu tiba2 tengok owag kat dalam kedai duk buka2 baju yang lain mak ai lawa2 plak..yg kite pilih ni x lawa pun..T T

atiq atikah said...

baju raya ke?semngat!!

mar yanie said...

well, biasala atiq..x maw berebut2 nti bila raya..hahaha