Thursday, November 3, 2011

Buat kamu yang sering lupa.



Tadaaaa..this entry special for Yatt and para ulat-ulat buku semua.




Bagi sesiapa yang kurang gemar baca buku-buku motivasi atau agama, ni la buku yang terbaik untuk korang. Semua tahu kan kalau buku-buku motivasi/agama biasanya ayat berjela-jela meleret panjang. Nak baca pun boleh hilang mood.


Tapi buku 101 Rekreasi Hati tak macam tu okay. Kat dalam tu ada ilustrasi kartun ala-ala komik gitu. Kita yang tua-tua ni jangan pandai mengata kanak-kanak je, kalau dapat buku yang ada kartun-kartun pun siapa yang tak tertarik kan nak baca.


Buku ni santai jer, boleh relax kan minda sambil tu mendekatkan kita kepada hadis-hadis. Harga pun okay RM 17.00 je. Lagi murah kalau nak compare dengan novel-novel cinta. Biasa la manusia kan, kalau buku-buku motivasi susah sikit nak keluarkan duit. Tapi kalau novel? Majalah kpop? Cepat je tangan membeli tehee.. Okay, selamat membaca.



Ps: To Yatt, next time aku recommend buku lain pulak. Tak sempat nak kumpul bahan-bahan. :D







2 comments:

YAT said...

wah, thanks! nnt ak ushar. lagi2?!

♥e'in♥ said...

e'in mmg kureng suke bace buku motivasi..