Thursday, June 23, 2011

Selamat berumur 23 tahun.



Holla!!




Makin tahun makin besar nombornye. Tapi umur hanyalah sekadar nombor. Yang penting hati sentiasa muda kikikikiki. Alhamdulillah, masih lagi diberikan kesempatan dan peluang untuk terus celik di muka bumi ini.


Perubahan? Takde!! Kan dah cakap, nombor je berubah. Yang lain tak berubah pun. Cuma mungkin lepas ni kena lebih matured lebih-lebih lagi dalam membuat keputusan. Yer, saya memang selalu gagal dalam bab ni. Selalu buat keputusan membabi buta.


Okay, stop for now. Mahu menikmati hari bahagia ni dengan tidur secukupnya. Thank you bos bagi cuti hari ni...=P


mengidam kek Secret Recipe..aduh,meleleh air liur..slurrppp...

*duit takde, diam je la kat umah ni..T T





12 comments:

Zahira said...

Happy birthday yanie! Dah 23 yea, sama lah kita haha *tipu*. hahaha.

May you have a bright future ahead, k?

PS: Alololo meh nk blanje kek meh ;p

YAT said...

hepi besday! wish dr ak yg ke-4.. ;p

Hafiza Omar said...

epy belated besday akk=)

Silpar jepon said...

haih,kek-kek ni buat perut gua kemarau la mane nak cari dekat egypt ni secret recipe..haha btw,happy birthday:)

Silpar jepon said...

haih,kek-kek ni buat perut gua kemarau la mane nak cari dekat egypt ni secret recipe..haha btw,happy birthday:)

mar yanie said...

thanxx to all..mmmuuaahhhxx

Anonymous said...

building link popularity seo black hat backlink service backlinks generator

Anonymous said...

maryani23.blogspot.com on bing Selama lima bulan , aku pergi dengan sandiwara , tidak pernah membiarkan dia melihat atau tahu betul apa yang saya direncanakan

Anonymous said...

www.maryani23.blogspot.com additional resources Mereka akan menjadi pembangun tunggal juga di Bangalore yang perumahan dan layanan perangkat lunak telah memenangkan penghargaan FIABCI seharusnya

Anonymous said...

maryani23.blogspot.com go right here Tengah dalam setiap negosiasi mungkin kepercayaan dalam pihak yang bernegosiasi

Anonymous said...

You are so cool! I do not think I have read through a single thing like this before. So wonderful to discover somebody with some original thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that's needed on the internet, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]get the best deals here[/url]

Anonymous said...

I was more than happy to find this great site. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you saved as a favorite to look at new information in your web site.

[url=http://pokiesportal4u.com]click here[/url]