Skip to main content

Selamat berumur 23 tahun.



Holla!!




Makin tahun makin besar nombornye. Tapi umur hanyalah sekadar nombor. Yang penting hati sentiasa muda kikikikiki. Alhamdulillah, masih lagi diberikan kesempatan dan peluang untuk terus celik di muka bumi ini.


Perubahan? Takde!! Kan dah cakap, nombor je berubah. Yang lain tak berubah pun. Cuma mungkin lepas ni kena lebih matured lebih-lebih lagi dalam membuat keputusan. Yer, saya memang selalu gagal dalam bab ni. Selalu buat keputusan membabi buta.


Okay, stop for now. Mahu menikmati hari bahagia ni dengan tidur secukupnya. Thank you bos bagi cuti hari ni...=P


mengidam kek Secret Recipe..aduh,meleleh air liur..slurrppp...

*duit takde, diam je la kat umah ni..T T





Comments

Zahira said…
Happy birthday yanie! Dah 23 yea, sama lah kita haha *tipu*. hahaha.

May you have a bright future ahead, k?

PS: Alololo meh nk blanje kek meh ;p
YAT said…
hepi besday! wish dr ak yg ke-4.. ;p
Hafiza Omar said…
epy belated besday akk=)
Silpar jepon said…
haih,kek-kek ni buat perut gua kemarau la mane nak cari dekat egypt ni secret recipe..haha btw,happy birthday:)
Silpar jepon said…
haih,kek-kek ni buat perut gua kemarau la mane nak cari dekat egypt ni secret recipe..haha btw,happy birthday:)
mar yanie said…
thanxx to all..mmmuuaahhhxx
Anonymous said…
building link popularity seo black hat backlink service backlinks generator
Anonymous said…
maryani23.blogspot.com on bing Selama lima bulan , aku pergi dengan sandiwara , tidak pernah membiarkan dia melihat atau tahu betul apa yang saya direncanakan
Anonymous said…
www.maryani23.blogspot.com additional resources Mereka akan menjadi pembangun tunggal juga di Bangalore yang perumahan dan layanan perangkat lunak telah memenangkan penghargaan FIABCI seharusnya
Anonymous said…
maryani23.blogspot.com go right here Tengah dalam setiap negosiasi mungkin kepercayaan dalam pihak yang bernegosiasi
Anonymous said…
You are so cool! I do not think I have read through a single thing like this before. So wonderful to discover somebody with some original thoughts on this topic. Seriously.. thanks for starting this up. This website is something that's needed on the internet, someone with a little originality!

[url=http://truebluepokies4u.com]get the best deals here[/url]
Anonymous said…
I was more than happy to find this great site. I wanted to thank you for your time for this particularly fantastic read!! I definitely loved every part of it and i also have you saved as a favorite to look at new information in your web site.

[url=http://pokiesportal4u.com]click here[/url]

Popular posts from this blog

TRENGKAS

Apa itu TRENGKAS?

Sape-sape yang rajin sangat mohon kerja kerajaan, mesti selalu jumpa perkataan "trengkas" kat borang permohonan. Namanye selalu jumpa tapi tahu tak apa benda tu? Aku pun baru terpanggil untuk menjalankan siasatan dengan lebih lanjut. Selama ni ignore je part trengkas ni. Owh, then no wonder la aku tak pernah dapat offer interview dari company kerajaan yang mana aku apply. Mungkin sebab tak isi bahagian trengkas ni kot.

Mari la kita sama-sama belajar yer. TRENGKAS berasal dari dua perkataan iaitu Tulisan Ringkas. Nak tahu macam mana rupa bentuk trengkas, come closer. Sila zoom betol-betol okay!


Sekali pandang macam tulisan jawi tapi dua tiga kali pandang macam cacing pulak. Sebenarnya kita jarang guna trengkas ni. Selalunya kita guna short form. Contoh; Yang-yg, cantik-cntk. Biasanya time ber-sms la kita guna sebab nak jimat kredit kan. Contoh lain;
AKA = also known as OTW = on the way ASAP = as soon as possible  

Sape yang selalu guna trengkas? Aku dah try …

Starter pack Bio-essence Bird's Nest

Oh oh oh.. I check kat stat rupa-rupanya ramai yang terjah belog ni sebab nak baca reviews alat-alat kecantikan yang i dah banyak review kat sini especially Bio-essence Bird's Nest. Sebelum ni saya pernah buat review kat sini. And my review untuk produk ni sangat bad. Takut nye kalau saya dah mempengaruhi semua orang jangan guna produk bio-essence ni. Padahal teknik pemakaian saya dah salah, tu yang effect teruk.


In response to that and plus plus saya tak nak membazir sebab pencuci muka dia banyak lagi tak guna, nak tunggu expired jer, so saya pergi kat watson cari beauty consultant tanya cara-cara nak apply produk bio-essence ni macam mana.


Okay, here we go! Kalau korang determine sangat nak guna produk bird's nest ni, kena beli satu set. Satu set lengkap ada;
Nuti-Collagen & Whitening CleanserNutri-Collagen & Whitening AdvancerNutri-Collagen & Whitening EssenceNutri-Collagen & Whitening Cream
At first, prejudice jugak nak beli sebab kat situ semua mention whi…

Review; Bio-essence Bird's Nest Nutri Collagen & Virgin Coconut Oil

Bagus sangat ke produk yang ada bird's nest ni? Bila tengok Fazura kat TV jadi duta produk Nutox yang ada bird's nest content, terus nak try. Tapi saya try produk bio essence, harga nya mak ai, mahal la RM 24.80. Kalau guna safi balqis baru RM 10 je. Biasalah orang cakap lagi mahal lagi bagus bukan?

Bio Essence Bird's Nest Nutri Collagen
Nama kemain hebat lagi tu. Ada sarang burung la, ada collagen la. Mesti double triple dia punya action kan. Tak sabar nak tengok hasil nya.

Lepas dua minggu try pakai pencuci muka Bio essence tu, rasa nak menangis woo. Jerawat naik berlambak-lambak especially kat dahi. So scary! Penuh dahi bagai tak cukup ruang. Owh, inikah penangan sarang burung? Terus terbayang, macam mana nak bagus sarang burung ni, burung duk berak  kat dalam tu, orang pergi buat research kata bagus. Ptuiiiii..hahaha

Sebenarnya nak tunggu sebulan pakai sebab nak tengok hasil produk  ni kan. Manalah tahu dia nak elokkan muka, tu yang timbul berlambak-lambak jerawat as a pe…