Wednesday, June 1, 2011

June; Time to shine.



Holla!!


Sekejap je kan pejam celik pejam celik dah masuk bulan June. Dah setengah tahun dah tapi takde achievement yang membanggakan pun setakat ni. Takde kemajuan dalam diri.


Starting from now, I have to change myself to be better and more matured. Sounds like azam tahun baru pulak kehkehkeh. It's true okay! May June will be bless.


Hari ini 1st June. Alhamdulillah, it started so well. Pagi-pagi lagi dah naik flight dari Airport Pengkalan Chepa to Airport Subang. Okay, naik Firefly jer...:D..It doesn't matter as long as the ticket is FREE..hehe


Sampai jer airport Subang, orang yang bertanggungjawab menjaga kami dah siap menunggu. Oh thanx so much, mudahnya perjalanan kami. Oh lupa, pagi tadi ada 7 orang semua nya yang akan kerja kat company tu. Orang cakap ini semua rezeki kan bila kami dapat makan mcD free. Besh sangat tapi still berjaga-jaga takut-takut semua ni umpan jer. Entah-entah orang nak culik ke ape ke. Ada ke orang nak culik?? keh3..



Exited kot


Then, terus di hantar ke tempat kerja, dapat briefing semua terus dihantar ke rumah sewa. Yang paling penting bos nampak baik!! Sekarang ni duk sorang-sorang jer kat umah sebab housemate yang tak dikenali belum balik kerja. Jap lagi kot. Sambil-sambil tu update belog jap. :D




Hope this June may bring some hope and semoga bertambah-tambah rezeki. Amin. Dan saya berharap dapat mengurangkan masa berblog untuk concentrate pada kerja. Ceywah!! Ini la ciri-ciri belia yang cemerlang, gemilang dan terbilang!




9 comments:

akusekepingsekut said...

keje mane yan

mar yanie said...

kijo kat kepong ni..meh la jalan..:P

akusekepingsekut said...

aku kat selayang..kepong ngn selayang ketuk pon dengar..kalu mu g selayang mall..oyak ar ke aku

YAT said...

ko keje ngn azah? keje ape weh? giler sronok layanan tu.. jgn sindiket suda. hehe

mar yanie said...

mija! aku kt tesco kepong ni...


yatt..aku keje dot dot dot..hahahaha..cari nahas lg kali ni kije kt sini..aza pun kije sama jugak tapi area lain kat subang..:D ko patot dh bley teka r keje ape..:D

YAT said...

tesco n keje yg sme? ni msti guardian ni.. hehe. takpo2. gudluck. jauh ko merantau ek..

mar yanie said...

bkn guardian la!! lg terok dari tu..keh3

alya said...

congrats yani...dpt keje da eh.

mar yanie said...

thanx alya..tp dh rs cam nk behnti dh..hehe