Thursday, July 21, 2011

Membawa diri ke Indonesia.


Cewah, tajuk mesti power walaupun sekadar duk depan tv tengok citer indon. Kira jadi jugak la camtu. Tak sedar bila masa start minat dengan citer-citer indon ni. Sebelum ni aku sangat benci benci benci kan citer indon ni. Anti teramat sangat.



Tapi bila tengok citer Kawin Masal kat astro ria, rasa cam best la pulak. Santai je. Citer dia sangat ringan tak perlu nak kerah otak dan minda nak pikir plot citer. Episod pun takdela berjela-jela sangat. Kalau episod cecah 100 ke atas, sumpah surrender awal-awal!


Kawin masal means kawin kontrak. Jalan citer die sweet sangat lakonan Agnes Monica dan Glenn Alinskie. Ala-ala citer korea gitu. Okay, check it out. Isnin-Jumaat pukul 6.30 p.m. Ulangan pukul 11.30 p.m.





P/s: Tunggu langsai hutang ptptn dulu baru kumpul duit pegi melancong kt indon. Boleh gitu?



3 comments:

Amanda Sasha said...

Lama dah tak tak tengok tv. hehe Cantiknyer agnes. Suka tgk dia berlakon.Pergi indon bawa2 la saya.muhehe =)

YAT said...

aku pon layan cte ni. tp ko prasan x yg pkaian c agnes ni slekeh2 belaka! nsb baik muka cantik..

mar yanie said...

amanda: jum pegi..dalam mimpi..hek3..


Yatt: ha'ah..selekeh..tp kalau die selekeh,muka comel-org still suke tengok. cuba kita yg pakai camtu nagn muka camni, org baling telor kot..huahuahua