Sunday, March 18, 2012

Dapat job baru secara tidak sengaja



Hello Sunday!!

Pejam celik pejam celik dah abis cuti sekolah. Sekejap nya masa berlalu. Baru je terasa nak rehatkan diri. Aku ni sama je dengan students. Malas buat kerja sekolah. Belum key in markah lagi..Hadoiiya..


Psssstt, aku nak cakap la sikit mungkin lepas ni aku ada tugasan baru setiap hari Ahad. Tugasan apa? Biasa la aku ni kan hantu rancangan rancangan realiti tv. Memandangkan MENTOR 6 dah nak start, jadi secara tak langsung aku pun terlibat sama. Terlibat yang macam mana? Jadi pengkritik dari rumah kehkehkeh. Jangan marah. Mungkin disebabkan aku ni terlalu banyak tengok rancangan realiti tv, dari situ aku belajar macam mana suara datang dari perut, teknik pernafasan, falseto, vibreto kahkahkah. *Poyo*


Okay, dalam ramai protege aku tak sabar nak tengok yang ini......


peserta mentor 6
Adam & KJ

Since aku dah terjerumus sekali tengok showdown 2011 yang lepas, jadi aku ada perasan la jugak KJ ni dari group Borneo Crew. Menari hebat. Kalau la geng-geng HMC Phlow masuk kan best jugak. Dah la hensem. Phewwww..


Detect mane satu KJ?

Mungkin.....mungkin KJ ni masuk sebab nak up kan die punye group. Pape pun, we'll see.


peserta mentor 6
Ramlah Ram & Ana
 


Tak sabar jugak nak tengok Ana Syuhada. Macam ada pakej je jadi penyanyi. Muka pun dah nampak komersil.. Satu lagi protege abe Faizal Tahir. Anas Ridzuan!


peserta mentor 6
FT & Anas
 

Macam ada style jugak si Anas ni. Harap-harap Faizal Tahir ajar la Anas ni cara-cara nak betolkan teknik pernafasan dalam air dan jugak bakar piano ekekeke. Semoga tak menghampakan aku sebagai penonton dan juga pengkritik kehkehkeh.


P/s: Tak dapat tengok Mania sebab takde Asterok huhu



3 comments:

YAT said...

best tak best tak?!

eh eh, aku nak resepi mskn ko yg plg simple. hehe

mar yanie said...

nasik ayam? boleh...

- Ma StOrY - said...

waaaaa... layang gak ke mentor nie ? hahaha~ dh bnyk musim rasa mcm tak best je.. huhu~