Thursday, April 5, 2012

Dapatkan bibir yang mungil


Holla!!

Sorry la kalau tajuk kat atas tu menakutkan korang semua keh keh keh. Ada ke orang tak tahu bentuk bibir yang mungil tu macam mana? Haaa, macam Kilafairy ni. Meh zoom in sikit.




Teruja??? Meh aku nak sharing satu produk terbaru. Takde la terbaru sangat cuma aku baru je guna. Nampak kesan yang memberangsangkan, so aku sharing la sikit demi kecantikan kita bersama yeww heee.




Lipstick Collagen Treatment
Keluaran D'Herbs


Apa yang menarik ngan lipstick ni? 

Sesuai digunakan oleh lelaki dan perempuan. No problem bro.

Aku dah pakai seminggu. Alhamdulillah. Sesuai dengan kulit aku kot. Bila pakai automatik bibir jadi pink, tak menggelupas. Lagi satu tahan lama.

Ni info yang aku dah google, senang cerita aku tolong copy paste untuk korang semua teheee.


  • Sebagai penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah.
  • Melembapkan bibir yang kering dan merekah.
  • Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan.
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita.

Harga RM 25.00 tunai. Okay la, berbaloi..



Aku selepas pakai lipstick collagen treatment. Uwekkkk!!
BYE~~~





10 comments:

YAT said...

beb,, mmg aku mencari2 lipstik ni!! ko bli katne?

mar yanie said...

aku beli kat area seri kembangan.mmg agaj susah jgk nk cari bda ni.ki nk ke? aku belikan dulu.

mar yanie said...

aku beli kat area seri kembangan.mmg agaj susah jgk nk cari bda ni.ki nk ke? aku belikan dulu.

YAT said...

jap, kat kiosk2 jamu ke?

mar yanie said...

mu beli mingguan wanita..situ ade senarai stokis2..tak taw la kedai2 kecantikan jual jamu die ade amik stok ni x..aku dulu susah jgk la nak cari..tgk dlm m.wanita ade kat seri kembangan, aku pegi je sana.senang cite..

YAT said...

beb, aku dah beli tadi! meme best!

mar yanie said...

kan? pakai je terus bibir kaler pinkish..awwww...gegirl suke cenggitu..keh3

yana lyana said...

macam best je..nak beli lahh..hehe

mar yanie said...

yana...sila beli..insyaallah berbaloi..mcm lip balm jgk cuma dia x melekit..sgt best!

Mizz Han said...

hye dear..han ade jual lisptick collagen ni.harga rm23 tdk trmsuk pos!Jom singgah blok han ye... :)