Skip to main content

Lipstick Collagen Treatment




Penyeri warna bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah. 

Melembapkan bibir yang kering dan merekah.

Sesuai untuk bibir yang gelap






Memandangkan aku ni suka sangat kalau orang lain nampak cantik dan bahagia, so aku sharing info pasal Lipstick Collagen Treatment ni untuk kali ke-2 sebab sangat teruja akan keberkesanannya.

Dan aku mengambil kesempatan ini untuk berkongsi kebahagiaan ini dengan semua orang. Oh, bahagianya~ *so annoying rite*.

Jadi, sape2 yang berminat nak mencuba TOLONG JANGAN RAGU-RAGU. Gunakan sekarang!

Harga RM25. Sape yang susah benar nak dapatkan lipstick ni takpe. Jangan risau, beauty consultant (aku) ini akan tolong korang uhuk3.

Harga masih sama RM25, pos pun FREE untuk 5 orang yang pertama. (Aku berani bagi free pos sebab aku tahu  tak ramai yang nak beli. Ataupun sememangnye takde? keh3.)


Okay, ASAP yer..sementara stock masih ada..




Okay, yang ini pic yang lekat dekat kotak belakang lipstick ni. Terbaik kan???




Comments

YAT said…
Aku sokong. Kesan superb!! Power rangers! Tak rugi beli.

EH, pg td pkai merah betol bibir aku. Bdn tgh suam2 kot. hahaha
mar yanie said…
alamak..kalo demam panas, mahu merah menyala kot bibir..haha
Anonymous said…
salam.

klau sy nak, msih free postage x?
mar yanie said…
anon....sape ni? masih2..bley sj..
mar yanie said…
give ur details ye..
Anonymous said…
bg sy email add bole?
nnt sy email yer?
mar yanie said…
marianimakhtar@gmail.com
Anonymous said…
ok, check email yer~
Anonymous said…
masih available ker
Anonymous said…
Hello very nice blog!! Man .. Excellent .. Superb .
. I will bookmark your web site and take the feeds additionally?
I am glad to seek out a lot of useful information right here in the publish,
we'd like develop extra techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .
Review my web-site : grumpy cat

Popular posts from this blog

TRENGKAS

Apa itu TRENGKAS?

Sape-sape yang rajin sangat mohon kerja kerajaan, mesti selalu jumpa perkataan "trengkas" kat borang permohonan. Namanye selalu jumpa tapi tahu tak apa benda tu? Aku pun baru terpanggil untuk menjalankan siasatan dengan lebih lanjut. Selama ni ignore je part trengkas ni. Owh, then no wonder la aku tak pernah dapat offer interview dari company kerajaan yang mana aku apply. Mungkin sebab tak isi bahagian trengkas ni kot.

Mari la kita sama-sama belajar yer. TRENGKAS berasal dari dua perkataan iaitu Tulisan Ringkas. Nak tahu macam mana rupa bentuk trengkas, come closer. Sila zoom betol-betol okay!


Sekali pandang macam tulisan jawi tapi dua tiga kali pandang macam cacing pulak. Sebenarnya kita jarang guna trengkas ni. Selalunya kita guna short form. Contoh; Yang-yg, cantik-cntk. Biasanya time ber-sms la kita guna sebab nak jimat kredit kan. Contoh lain;
AKA = also known as OTW = on the way ASAP = as soon as possible  

Sape yang selalu guna trengkas? Aku dah try …

Starter pack Bio-essence Bird's Nest

Oh oh oh.. I check kat stat rupa-rupanya ramai yang terjah belog ni sebab nak baca reviews alat-alat kecantikan yang i dah banyak review kat sini especially Bio-essence Bird's Nest. Sebelum ni saya pernah buat review kat sini. And my review untuk produk ni sangat bad. Takut nye kalau saya dah mempengaruhi semua orang jangan guna produk bio-essence ni. Padahal teknik pemakaian saya dah salah, tu yang effect teruk.


In response to that and plus plus saya tak nak membazir sebab pencuci muka dia banyak lagi tak guna, nak tunggu expired jer, so saya pergi kat watson cari beauty consultant tanya cara-cara nak apply produk bio-essence ni macam mana.


Okay, here we go! Kalau korang determine sangat nak guna produk bird's nest ni, kena beli satu set. Satu set lengkap ada;
Nuti-Collagen & Whitening CleanserNutri-Collagen & Whitening AdvancerNutri-Collagen & Whitening EssenceNutri-Collagen & Whitening Cream
At first, prejudice jugak nak beli sebab kat situ semua mention whi…

Review; Bio-essence Bird's Nest Nutri Collagen & Virgin Coconut Oil

Bagus sangat ke produk yang ada bird's nest ni? Bila tengok Fazura kat TV jadi duta produk Nutox yang ada bird's nest content, terus nak try. Tapi saya try produk bio essence, harga nya mak ai, mahal la RM 24.80. Kalau guna safi balqis baru RM 10 je. Biasalah orang cakap lagi mahal lagi bagus bukan?

Bio Essence Bird's Nest Nutri Collagen
Nama kemain hebat lagi tu. Ada sarang burung la, ada collagen la. Mesti double triple dia punya action kan. Tak sabar nak tengok hasil nya.

Lepas dua minggu try pakai pencuci muka Bio essence tu, rasa nak menangis woo. Jerawat naik berlambak-lambak especially kat dahi. So scary! Penuh dahi bagai tak cukup ruang. Owh, inikah penangan sarang burung? Terus terbayang, macam mana nak bagus sarang burung ni, burung duk berak  kat dalam tu, orang pergi buat research kata bagus. Ptuiiiii..hahaha

Sebenarnya nak tunggu sebulan pakai sebab nak tengok hasil produk  ni kan. Manalah tahu dia nak elokkan muka, tu yang timbul berlambak-lambak jerawat as a pe…