Sunday, April 29, 2012

Mencari ketenangan dan kebahagiaan



Holla, hari ini pagi-pagi lagi dah keluar rumah. Tempat dituju adalah Taman Wetland @ Putrajaya. Dua jam aku tersesat dalam daerah Putrajaya, nak menangis rasanya, bukan apa pun cuma aku risau tak cukup duit nak isi minyak waduuuhhh giteww. Tambah lagi sekarang aku terpaksa membina muscles, maklum lah dah start bawak kereta manual. Nasib baik ada Aza, die yang duk kat tepi tolong aku pusing stereng. Memang terbaik la...

So, taknak cerita banyak, nak tepek picca sajorkk. This time picca tanpa editing. Motif? Nak tunjuk struktur muka aku dah elok sikit lepas gigih makan collagen Glow B White De' Herbs dan juga produk2 CNI. Korang mesti try hokkay!


Overview Taman Wetland, tenangnya setenang hatiku di saat  ini.



Sebenarnya ia tanpa dirancang, bangun pagi terasa amat sunyi then aku terus kejut aza, jum breakfirst kat Taman Wetland!


Beralaskan rumput semata-mata..;)

Okay, hampir bersinar polistrin,makan dengan lahapnya.

Aku dah siap, aza belum lagi sebab nasik die banyak. Aku dayet teheee



OMG..u've got a phone call?? Amazing..


camwhore..takde sape nak snap pic kitorang T T
Jgn snap gamba aku la wei..

Aku yang selekeh.
"Kau memang selekeh la, messy. Patot la takde orang nak kan kau. It's fact!" Lalalalala. Okay, dah habis jenjalan kat Taman Wetland, we're rushing to Paya Indah Wetland, my sis' house. Baru pindah rumah baru, then aku diwajibkan datang untuk punggah barang-barang. Yeah, i am multi-tasking person rite now.


Bahagianya berjimba-jimba dengan korang.

Checking barang.

Penat tanpa buat apa-apa haha

Kepenatan sambil memerhatikan gelagat anak2 buah.
Last! 
Hari ini mood malas, pakai tudung segera. Dah agak lama tak menyarung tudung syria. Aku kurang minat tudung camni sebab melekat je kat muka. Rimas kalau orang nengok jerawat aku tehee. Aku ni pemiat setia tudung bawal, cuma hari ni kemalasan yang amat sangat.

Okay la, bye korang..;)




4 comments:

YAT said...

Kalo aku pkai syria, xdpt nak sorok jerawat kt pipi. hehe :p

aimaniman said...

eee penatnya nak kemas rumah,.. masih terasa2 lagi kepenantan akak 4 tahun lepas... x mo pindah lagi laa..

mar yanie said...

yatt...memang!! aku anti syria tp sbb aku mls gile nk iron tudung kn, main rembat je td. aku rs segala-galanya yg ada kt muka sgt terdedah even hidung yg kemek pun..hahaha

mar yanie said...

Sis...mmg penat.rs mcm nk pindah tp nk bawak diri je kan.mls nk angkut barang semua.biar barang tu jalan sendiri ke rumah baru..;)