Sunday, June 3, 2012

Mendalami tugas seorang "engineer"



Apa rasanya jadi seorang engineer? 



Apa yang mereka belajar heh? Susah ke? Keje diorang wat ape jek? Repair wire? Repair satelite? 


Kalau cekgu, aku tahu la jugak kan. Tension tak usah cakap la. Kalau cekgu lelaki sah-sah kena jadi garang sebab dah diberi tugas jadi cekgu disiplin. Garang kat luar kelas je, tapi kalau masuk dalam kelas 'gatal' yang amat. Itu students aku yang cakap, bukan aku ngeh3.


Kalau dokter pulak? Dengar-dengar bizi memanjang. Masa untuk family pun tak cukup. Betul ke tak, diorang je boleh jawab kan. 


Agak-agak para engineer ni ada masa tak untuk bersosial? Ada masa nak reply mesej awek tak? Poket tebal tak? Itu yang kita nak tahu. 




Parah dah mariani ni kah!kah!kah!







6 comments:

syazwani said...

poket confirm tebal. Ngahahahha

mar yanie said...

itu yg kite nk korek sbnarnye..kahkahkah

YAT said...

oh em ji..! ape makna entry ni?!

mar yanie said...

Entry ni khas utk adik aku..adik aku br masuk U,aku cuba memikirkan ms depan die.jgn jd mcm kakak die sorang ni..hehehehehehehe

Zara said...

hehe...poket tebal confirm tetapi masa kureeeng!!

mar yanie said...

zara!!! lupe, zara lebih memahami...;) teheeee...