Wednesday, June 13, 2012

The oldies.



Semenjak dua menjak ni, aku dah jadi kaki yang suka keluar berjalan-jalan dengan kawan-kawan sedangkan dulu aku la perempuan melayu terakhir yang terperap dalam rumah. Kalau mak cakap boleh keluar, baru aku keluar teheee.


Minggu lepas, aku keluar jumpa kawan-kawan lama yang aku pernah rapat. Semuanya pernah jadi roomate aku masa belajar dulu. Tapi masing-masing dah ada life sendiri, yang penting semua kawan aku havoc, berkerjaya besar. Macam biasa aku je sorang-sorang yang ketinggalan. Itu la kau amik lagi course Biologi sobsss. Adakah aku manusia tak bersyukur? *Tidakkkk*


Semuanya tanpa dirancang, 1 jam sebelum keluar baru set nak jumpa. Biasanya last minute planning tu la yang menjadi kan. Dah biasa sangat macam ni. Okay la, aku nak tepek gambar sajorrkk kali ni. Malas nak bebel melalut entah ke mana..



Quality pic yang sangat hazab. Sorry, iolss terlupa bawak camera DSLR kui kui kui *poyo khenn*.





That's why la aku tak suka senyum nampak gigi kalau bergambar. Aku memang sesuai gambar yang skema sajorrkkk... Nampak lain benorr muka nye tambah pulak gigi yang besar gedabak.


Okay, bye~





2 comments:

YAT said...

Besarnye gigi kau.. Sama besar dgn gigi aku.. :p

mar yanie said...

and i hate my teeth..T T.. rs nak cabut n pakai gg pelesu..T T