Saturday, June 23, 2012

24 is just a number...



Maturity is a choice




Hello uolsss...


Ini hari masih sama macam semalam, takde beza mana pun. Hari ini aku terperap dalam bilik, bangun, celik mata, kelip-kelip mata, baring, tido balik. Masih takde yang berubah. 


Eh ada la beza. Semalam umur aku 23 tahun, tapi hari ini dah berganjak jadi 24 tahun. Makk aihhh, 24 tahun??? Comey je kan? Bunyi macam matured habis. Tapi itu lah kenyataan, aku memang matured kikikiki..


Cuma untuk kali ini takde benda sangat aku nak ubah atau nak tambah impian/angan-angan, sebab senarai impian aku yang dulu-dulu berderet mintak dilaksanakan. Sabar yeww, i'm trying. 


Terima kasih pada yang wish kat fesbuk (konon warga fesbuk akan baca belog kau kenss), walaupun mereka wish sebab aku letak info birthday kat situ. Kalau aku tak letak info, takdenye orang nak wish. Aku sedar aku bukan nye neelopah hehehe.. But still, baca wish kamu orang buatkan hari aku indah.


Theccuuu uolss....



2 comments:

noraslinda said...

maryani..!hepi besday..lamo x bukak fb..hehe

mar yanie said...

thanxx as..;)