Sunday, June 10, 2012

Penangan Juliet Beauty Soap



Holla.. Selamat pagi para jelitawan semua.


Macam biasa la, ahkak ada kelapangan pagi ni terasa macam nak review produk baru. Masih lagi produk keluaran D'herbs iaitu pencuci muka Juliet Beaty Soap-Callagen. Ceitt, nak jugak taruk collagen teww. Dengar je collagen mesti semua wowww. Collagen? Ala yang boleh bagi tegang muka macam nenek Anita Sarawak tu teheeee. Mana Anita Sarawak skang ni? Cam dah lama tak dengar khabar berita *kpochi*.


Chomel kan model?


Kalau tengok kat kotak tu ada tulis "Cerah Sempurna Seawal 3 Hari". Korang percaya ke? Masa awal-awal aku beli aku ada tanya gak tuan kedai betul ke boleh cerah dalam masa 3 hari? Soalan bodoh aku untuk tahun ni. Cukuplah. Hahaha. Tapi aku rasa produk ni okay sikit menipu berbanding dengan produk Shahirah kan yang cerah dalam masa 5 minit. Itu memang meipu tahap grrrrrrr.....


Ramai pengguna produk ni kata okay. Memang tak putih dalam masa 3 hari tapi katanya okay la kalau nak dibandingkan dengan produk lain macam Natasya, de Wajah. Bau pun wangi jew, macam bau susu. Sesuai la dengan kulit kita terasa macam kulit bayi pulak teheee. 


Kalau korang nak sangat cerah sempurna, memang terbaik la kalau dilengkapkan lagi dengan pengambilan Glow B White Collagen. Aku pernah review kat sini

Harga Juliet Beauty Soap RM 19.90 dan Glow B White RM 36.90.  Ini harga pasaran la. Mungkin korang boleh dapatkan harga around RM 18.00 dan RM 35.00. Kalau dengan aku?? Aku tak jual tapi kalau ada request, iolsss boleh je pos..Harga mestilah murah sikit :D.


Okay, tata~


 

4 comments:

dye.yana said...

macam best je. tapi tak reti la pakai sabun. leceh kalau nak travel.

mar yanie said...

haaa..yg tu mmg susah sikit la klu nk bwk travel..T T

YAT said...

amboi, chekkk.. bisnes baikk.. produk jerawat hilang dlm ms 5minit ade x?

mar yanie said...

yg tu bkn jerawat je hilang ngan muka2 sekali hangus..wakaka