Thursday, October 7, 2010

kemenangan saya pada Anugerah Planet Bukan Muzik...

bukan tapak kaki saya yang sebenar

okay
teruja! terkejut!
pagi-pagi dah dapat surprise!!
terima kasih kepada mak abah family sanak saudara kat kampung. saya dah menang award tahun ni!! tak sia-sia usaha saya selama ini. terima kasih juga kepada @diriku kerana memberi pengalaman yang menakjubkan ini (first time okay dapat award).

ok, fokus fokus!

Apa yang bermain di fikiran anda?
nak sambung belajar ke tak? nak sambung susah, nak cari kerja pun susah, nak goyang kaki saja-saja pun susah..*sigh*

Apakah nama samaran anda? 
Yanie

Senaraikan 3 orang yang anda sayang
Ma
Abah
Sugar daddy =)

Panggilan untuk si dia
Pakcik Jusuh

Hadiah yang paling diimpikan dari si dia

Osim U zaap (nak pecahkan lemak-lemak tepu yang terkumpul hee)

Belog mana yang paling anda suka jenguk?
belog yang ada gosip artis (seswai dengan title internet bergerak :D)

Tag pada 15 rakan blogger anda
dengan ini sukacita dimaklumkan bahawa mereka ini adalah penerima blogwalking award pada tahun ini
jeng jeng jeng
 okay dah cukup 15..erk,suke hati la nak tag orang sama heeeee




 

18 comments:

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

erm????....
yg kata collect award tu???
cmner???

Amni said...

ex student UTM yer? tahun berapa? dulu UTM jugak.. tapi SSC la.. hee...

kelakar bila baca perenggan pertama.. haha.. ada2 je...

mar yanie said...

yen..sila jawab soalan2 yg di bold warna pink..:D

mar yanie said...

amni..yer..UTM..amik kos bio..tahun 2007-2010..br je grad mngu lepas..:D

aibaks said...

mak ai.. betul ke dpt hadiah camtuh? leh aibaks join same? leh kasi ilang lemak di perut ni.. hehe..

mar yanie said...

tu pun kalau ade org sudi bagi benda tu..kalau tak lemak tersimpan padu..:D

diriku said...

owh..dh siap jwb soalan2 tu..he2..keep blogging ye yanie :)

zurazari said...

tajuk suspen jer=)

mar yanie said...

@diriku...thanxx!! :D

mar yanie said...

zurazari..op kosh, tajuk mesti la kne suspen..hahaha

hamzah ian said...

mane award?? har har har.. nice..

mar yanie said...

hamzah..x nampak ke award tapak kaki besar tu..hehehe..thanxx

marinahunny said...

hahaha ingt anugerah apa tadi..

anyway salam kenal yanie, trima kasih sudi jenguk blog akak..

dd dudu said...

hai marya ;))

My name is YAT said...

wtpe osim2 lg? nnt kang perut ko melengkung ke dlm plak. hehe

ProfHariz said...

ERk? Suka gosip qupenyer :P

New Entry ProfHariz
Gambar Artis Jambu Di Malaysia

Encik Tikus said...

gua nak lisa surihani

mar yanie said...

yatt..bnyk lemah lor

prof hafiz..suke sgt!

en tikus..tak abes2 ngn lisa surihani..:D