Friday, January 20, 2012

Bye-bye single life.




So chomelll (hasial carian gigih di google)





Minggu ni ada 2 invitations dari kawan. Tak usah la tanya invitation apa kan. Kahwin la jawap nye. Tapi aku sendiri belum confirm lagi nak balik kampung tak. Haiiii, lepas sorang sorang say good bye single life. 


Aku???


Haha, kehidupan aku baru saja nak bermula semula. Bermula untuk kali ke berapa entah. Bermula then berhenti then terus tak bernafas. Tapi untuk tahun 2012, ia bermula sekali lagi. I wish tahun ni pun berakhir dengan happy ending. teheee.


So, pada sesiapa yang bakal melangkah ke alam perkahwinan, dengan rasa yang amat jelous sekali (tapi ikhlas hee) Selamat Pengantin Baru. Semoga bahagia melayari kehidupan lepas ni. 





5 comments:

Aini Azman said...

hehe awak bile lagi?=p

alya said...

laa, igtkan yani tadi...hehe =]

mar yanie said...

aini...lambat lagi..tehee


alya..tajuk mesti la nk kontroversi jer heee

lieynanilaz said...

takpe lepas ni giliran tuan blog....:)

noraslinda said...

yani, cpat2 kawin..hehe