Monday, January 30, 2012

Awan Nano Nano Nano Nano-Juara Lagu ke-26



Holla..Selamat pagi semua. Semua? ada le beberapa orang yang baca belog ni. ekekeke


Hari ni masih lagi nak pum pang pum pang citer pasal AJL ke-26 semalam. Untuk sentiasa kekal up-to-date. Tak kan nak citer benda lain dah. Relax la kan.


Okay, setiap orang ada pendapat masing2 kan. Macam aku jugak. Tapi kadang-kadang pendapat aku ni mengalahkan juri2 pro hak hak hak.


Aku suka dan setuju sangat bila Awan Nano dinobatkan sebagai juara. Kenapa?

  • Lirik jujur dan setulus lagu 'Tolong Ingatkan Aku-Ana Raffali'. ;P
  • Sebab Hafiz pakai baju t-shirt n sluar trek.
  • Hafiz dah trim sikit rambut, takde la nampak kering dan menggerbangkan sangat
  • Sebab ada Herman Tino.
  • Lagi best kalau la Hafiz panggil Johan Lawak berlakon jadi bapak dia hak hak hak.
  • Hafiz tak ubah banyak sangat lenggok nyanyian dari yang original.
  • Tapi aku frust sebab ingat ke Hafiz nak buat macam tahun lepas yang die tukar baju hitam kepada putih, kalau la dia buat magic sekali lagi tukar baju PJK kepada baju lain smart kan?



enjoiceee!!!



2 comments:

aanie said...

setuju!!! ingatkan dia nak tukar baju...hehe...

YAT said...

ko mmg bakal juri pro. dlm rncangan kilauan emas! hihi