Monday, January 16, 2012

My new chapter konon.





Ulang-alik dari Kolumpo ke kampung pastu datang balik sini, sungguh memenatkan. 10-12 jam memang masak punggung. Tapi kalau rezeki Allah nak bagi, kenapa perlu mengeluh bukan. Cuma jangan lupa berdoa semoga apa yang kita korbankan ni akan ada hasil. Insyaallah. 




Yup, Puchong dah jadi macam rumah ke-2. Tapi lagi tepat kalau aku cakap dah jadi rumahku syurgaku. Kat kampung tu pulak yang jadi rumah persinggahan. Mana-mana je lah kan.




Okay, nak bersiap-siap ke tempat kerja. Kerja? Dah ada keja baru ke? Alhamdulillah. SMK USJ 23. My new place. Hohohoho. Buat sementara waktu sajoorrrk.





9 comments:

Cik tikah said...

slmt bekerja dgn gigihnya :)

Nazreen B Abd Latif @ Yaacob said...

kongkeratulesen yanie... kerja la molek2 ek

mar yanie said...

maseyhhhh cik tikah n yen...

;)

c'axoera said...

congrats :() way too go kan...

YAT said...

cekgu mmg bidang mu ni.. hehe

mar yanie said...

thanxx axoera

mar yanie said...

yatt, rezeki ke situ kot..alhamdulillah

Tema Hitomi said...

mitop mara dop ari tu?
aku mitop tp xleh :'(
sedih sungguh....minat ngajar tp xdop rezeki....

mar yanie said...

aku mitok mara tp gak x dpt exam pun..taun lepah dpt sapa last stage tp tu la ore oyak 'Kalu bukan rezeki, usaha gano pun x dpt jgk. maybe next time. Sape tahu key?'

Insyaallah..