Tuesday, May 24, 2011

Cinta Sempurna- Lena AF9 Minggu ke-7




Saya sokong kalau Lena ni dapat masuk final AF kali ni sebab dia memang ada suara yang besh, husky+rock. Kalau diangkat sebagai juara pun OK sebab suara dia memang merdu. Tapi jangan pandang pada attitude la. Kalau di ambil kira attitude, memang OUT la. Sorie.


Layan lagu Cinta Sempurna dari Lena. Besh~

8 comments:

Rtp Farra Arisha said...

ok fine dah lama tak ngk af..oops af9 sudahh? nnt balik m'sia nak ngk puas2 hee!

Amanda Sasha said...

yup, attitude memang out. huhu but dari bakat suara dia sedap je telinga mendengar. heheh tapi saya sokong hazama! hee

Munirah said...

alorh, kite tak tgk AF, tapi if dia menang pun, mesti tak dpt survive kalau attitude out kn.. :P

ArulchelseA said...

suara ok la...tp gedik...tk bleh blah bila dia buat gaya "bleh bah klau ko."
hazama best...

mar yanie said...

farra! Ni yg last punyer AF..hahaha


amanda...sy pun suke hazama jugak..cool jer..

mar yanie said...

munirah...tgk la,last season ni..pasni no more AF..:P


arul...bole baa kalau kau...hahaha..mula2 dgr tak paham satu hape pn..sy pun suke hazama lor..:D

ArulchelseA said...

mar cuba buat gaya lena masa dia ckp "boleh bah kalau kau.."hehehe

mar yanie said...

arul..berdarah mata org tengok..hahahaha