Monday, May 9, 2011

Rentetan kisah kulit halus mulus dan gebus....hiks

Sebelum ni saya pernah cerita pasal bedak special di sini. Taknak gebang lebih-lebih lagi. Sila tatap sampai muntah..


Klik untuk dapatkan yang lebih clear


Pada sesiapa yang tengah menggunakan bedak ni, sila tinggalkan testimoni kamu kat sini. Kita akan mempengaruhi sesiapa yang belum memilikinya hahahaha..:D

10 comments:

deAnza-wAnda said...

x pena gune tapi cam da terpengaruh daa..

mar yanie said...

sila sila terpengaruh!! hahaha
skang tengah feymes ni..:D

Nour Akmal said...

tgh femes ke?tak pnh dgr lagi..
KIC pkai bedak sejuk je kot..huhuhu

mar yanie said...

KIC..tgh feymes ni..cube tgk dlm majalah mingguan wanita..mmg howt..:D

l a l a , S h a h e i l a said...

hehe.. mesti kena ikut jenis kulit jugak kan..

:)

mar yanie said...

lala..ade byk jenis taw..ade 5 jenis..:D

mOon jOhari said...

mOon pakai bedak pixy je...hehehehe

mar yanie said...

moon..ha'ah..ramai giler kot yg pakai bedak pixie..ok ke tu?

Anonymous said...

muka aku sebelum ni rosak..naik jerawat penuh semua akibat natasya gold night cream huh!!!! tapi mak suh try bedak ni..mula2 tak suka sebab loose powder kan...tapi alhamdulillah sampai sekarang pakai..memang bagus! jerawat n parut kurang sgt2! ..beli la aku recommend ..*bagi muka yg ada masalah la*

~atiQah~ said...

slm Anonymous rsenya kena berhenti pakai krim natasya sbb ada blogger yg buat kajian kata krim night natasya ada kandungan hydroquinine yg boleh menghapuskan melanin kulit.bahaya digunakan.
Bedak ni mmg best,xrasa berminyak pun,jerawat pun mula kurang :)