Monday, May 30, 2011

Final Mentor 5 yang hambar.



google2 jumpa ni


Ada something wrong dengan final mentor tadi. Macam-macam tak kena, kurang happening. Macam konsert mingguan biasa je. Audio system dia tak okay kot, suara lari dari mulut. Hah?? I mean, suara pergi dulu baru mulut bergerak. Tak syok kan macam tu. 


Tapi yang lagi menghambarkan bila keluar muka Nas Ahmad keh keh keh. YEAH! YEAH! YEAH! Rasanya kalau takde dia lagi okay kot. Kesian Nas Ahmad, tak pasal pasal kena kutuk tiap-tiap minggu.


Antara lagu baru protege2 ni, lagu Iqa yang paling menarik. Tengok la sape pulak yang compose. Besh sangat kooot. Lagi satu yang pelik dengan Iqa, kadang-kadang tengok muka dia macam Ayu Raudhah, tengok dari sisi lain nampak macam Tiz Zaqyah pulak. Tadi kuar muka Sarimah Ibrahim pun ada. Sampai tak boleh nak ingat muka sebenar dia macam mana.


tv3


Kalau ada anugerah untuk mentor paling vouge mestilah khas untuk Erra Fazira, ratu rambut palsu. Lawa sangat Erra ni. Makin tua makin lawa. Eh, artis semua macam tu la sekarang. Makin tua makin lawa makin tegang kulit nya macam Aznil Nawawi and Nenek Anita Sarawak..keh keh keh..


7 comments:

Adahunny said...

jadi betul la kot muko tiz zaqyah ngan ayu raudah nak ada iras..spupu aku oyak tokleh bezo duo ore tu dalam nurkasih..haha

mar yanie said...

hom..sama! jenis muka lebar kot..tp duwe2 howt! haha

mOon jOhari said...

paknil x ketara sgt...kak pah 2 tegang semacam tengOk...takOt pOng ada...

mmg lagu ika plg sedap...suka ika...
mekap shiha semalam mmg cun sgt...

mar yanie said...

moon...cube tgk yg dah makin tua yg lain..ifa raziah ker..makin tua makin menjadi..eheh..

ArulchelseA said...

salma tu menang apa sal..tk kena pun..ptt dah kalah dah spruh akhir..merepek je mentor..hehehe

YAT said...

aah! mulut n suara xsama! da mcm cte yg d translate.. haha

mar yanie said...

arul...biase la tu,kejutan nak kaut untung..kalau salma out ade lg ker org nak tengok mentor? tengok2 tv3 kena bakor..keh3..


Yat..taw xpe, hilang feeling nk nengok..