Wednesday, May 11, 2011

Sempat layan Showdown 2011 sedangkan esok.....



ADA INTERVIEW!!!

Tak prepare pape pun lagi. Resume entah ke mana, sijil-sijil berterabur, baju tak iron lagi. Apa yang pasti, esok lepas interview nak pegi makan kat pizza. Katanya ada promosi hangat. Entah ye ke tidak ni.


Tapi memang layan jugak la tengok Showdown tadi. Semua hebat-hebat...:P Terasa macam tengok Got To Dance UK jer. Pheww, goyang sana goyang sini. And the result is Soulution yang eliminated. Sayang sangat sebab crew tu antara yang dasyat jugak le.



Every Wednesday, 9.30 p.m on 8tv.


Yang paling saya suker!!

Double suker suker..hebat sangat

Okay, time to study for tomorrow interview. Goodluck to ME!!


4 comments:

Cik Yana said...

Good luck untuk interview esok :)

Lots of Love,
Cik Yana

mar yanie said...

tq cik yana!!

Aisyah Kay said...

ehhh same laaaa. dua2 group ni sy minat! :)

fadh leyanie said...

suke gile ngn elecoldxhot,,best performance !