Tuesday, May 24, 2011

Never trust a pretty girl with an ugly secret.



Pretty Little Liars
on 8tv
Monday
10.30 p.m - 11.30 p.m


Dah tinggal 4 orang, Ali dah mati.


Semalam tergerak hati nak layan citer kat tv. Main tekan-tekan tukar chanel last-last stop kt 8tv nak tengok Pretty Little Liars. Ececece, lagak macam peng'review' or pengkritik series yang hebat pulak. Tapi seriously, series Pembohong Kecil yang Cantik ni menarik amat. Full of mysterious. Kadang-kadang seram jugak kan. Kepada sesiapa yang baru nak start tengok, sila-sila sebab belum terlambat lagi. Semalam baru jer episod 2. Kalau tengok still boleh catch up. Amboi ekau, kalau bab-bab cerita ni cepat jer catch up. Kalau bab-bab mengaji hampeh!


Dalam series ni, ada 5 sekawan. Aria Montgomery, Emily Fields, Spencer Hastings, Hanna Marin and Ali DiLaurentis. Semua howt okay. Mereka ni memang very close to each other sampai la satu masa, Ali ni hilang. Then, after a year mereka jumpa mayat Ali or A kat umah. Yang misteri nye, 4 orang kawan ni dapat text, e-mail, note dari orang yang sama iaitu A. Padahal A dah mati. Huhu tahap scary jugak la. Apa yang mereka buat semua macam diintip or diperhatikan seseorang. 


Tapi 4 orang besties ni macam ada simpan rahsia besar menyebabkan mereka ni terpaksa menipu. Lebih kurang camtu la. Antara mereka ni ada macam-macam karakter. Ada yang lesbian, ada yang suka skandal dengan boyfriend kakak sendiri, ada yang skandal dengan cekgu sendiri.


Betol, semua howt!

Nak cerita lebih-lebih tak pandai la sebab saya ni bukan nya pandai nak review segala bagai. Kena tengok sendiri baru syok kan. Ok, keep on watching!! Tak rugi!


2 comments:

YAT said...

wah, mcm best. nnt b4 start citer ni, ko buzz aku ea.

tapi 8tv klu kate astro channel bpe ek? aku tak pnah tgk 8tv. hahaha

mar yanie said...

708! besh kot..tengok2!!